Asianajotoimisto Vantaa

Asianajotoimiston palvelut kattavasti ja luotettavasti Vantaalla

Tarvitsetko apua oikeudellisten asiakirjojen laatimiseen? Arveluttaako sopimuksen lailliset yksityiskohdat? Oletko joutunut riitatilanteeseen asunto- tai perheoikeuteen liittyen tai kohdannut vakavamman rikostapauksen? Advoa asianajotoimiston asiakkaana saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua kaikkiin lakiasioihin liittyen. Monipuoliset palvelumme kattavat oikeudellisten asioiden ratkaisemisen ensiluokkaisesti asiakkaan etu edellä. Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja osaavaa asianajajaa Vantaalla.

asianajotoimisto advoa

Asianajajamme toimivat kaikkialla Vantaalla

Asianajotoimistomme palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Vantaan alueella. Asianajajiemme kattava osaaminen yhdistettynä kokonaisvaltaiseen ja luotettavaan palveluun takaa asioiden ja riitatilanteiden käsittelyprosessin sujuvuuden. Arvoihimme kuuluu rehellinen kommunikointi ja asioiden ratkaiseminen nopeasti asiakkaan etu edellä. Olemme erikoistuneet paitsi tavallisimpien asiakirjojen laatimiseen, myös vaativienkin riita- ja rikosasioiden käsittelyyn. Kun kaipaat asiantuntevaa lakipalvelua, käänny asianajotoimistomme puoleen.

Tarjoamme laadukasta lakipalvelua ja oikeudellista apua yksityishenkilöille ja yrityksille Vantaalla!

Asuminen ja rakentaminen

Ongelmat ja erimielisyydet asunnon myynti- tai ostotilanteissa, vuokrasopimuksissa tai rakentamiseen liittyvissä asioissa ovat hyvinkin yleisiä. Asunnot ja kiinteistöt ovat isoja sijoituksia, eikä niihin liittyvissä asioissa kukaan halua joutua kärsijäksi. Asianajotoimistomme turvaa asumisesi onnistumisen asumismuodosta riippumatta:

 • Asunnon myyntiin, ostamiseen tai vuokraamiseen liittyvien oikeudellisten ongelmien käsittely
 • Asunto-osakeyhtiöiden ja osakkaiden välisten erimielisyyksien selvittäminen
 • Asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitojen sekä osakkaiden ja taloyhtiöiden välisten riitojen oikeudenkäynnit
 • Rakentamisen ja korjausrakentamisen riitatilanteiden selvittely

Perhe- ja perintöoikeuden toimeksiannot

Perhesuhteiden muutokset ovat jo itsessään arkaluontoinen asia. Kun perheenjäsenten kesken syntyy vielä riitatilanteita, jotka vaativat oikeudellista apua, on tärkeää löytää itselleen sopiva asianajaja ratkaisemaan asia. Asianajotoimistomme palvelee erilaisissa perheoikeudellisissa asioissa:

 • Avioehtosopimuksien sekä testamenttien laatiminen
 • Omaisuuden jakoon, lasten huoltoon tai tapaamisoikeuteen liittyvät sopimusasiat
 • Kuolinpesän asioiden hoitaminen perunkirjoituksesta perinnönjakoon
 • Perhe- ja perintöoikeuteen liittyvät oikeudenkäynnit

Sopimus-, vahingonkorvaus- ja rikosoikeus

Laadimme tarvittavat sopimukset ja palvelemme yksityishenkilöitä ja yrityksiä vahingonkorvaukseen ja rikosoikeuteen liittyvissä asioissa Vantaalla. Korostamme aina sopimuksissa järkevyyttä asiakkaan puolesta.

 • Laillisten sopimusten ja asiakirjojen laatiminen
 • Henkilö- ja esinevahinkoihin liittyvät toimeksiannot
 • Vakuutussopimusten tulkinnasta syntyneiden riitatilanteiden selvittelyt
 • Työskentely rikoksesta epäillyn avustajana tai puolustajana esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä
 • Rikoksesta kärsineiden asianomistajien apu oikeudenkäynneissä

Asianajaja yhtiö- ja konkurssioikeudessa

Mietitkö uuden yrityksen perustamista tai tarvitsetko apua yritystoimintaan liittyvien sopimusten luomisessa tai tulkitsemisessa? Hoidamme uusien yritysten perustamisen sekä kaikki tarvittavat asiakirjat yhtiöoikeuden puitteissa:

 • Yritysten sopimusasiat ja yrityksen luovuttamiseen liittyvät kysymykset
 • Konkurssipesän pesänhoitoon liittyvät asiat
 • Konkurssivalvonnat velallisten konkursseissa
 • Erilaisten takaisinsaantivaatimusten hoito

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa

Kerro tilanteestasi meille matalalla kynnyksellä. Puhelimitse tapahtuva alustava neuvottelu on sinulle maksuton, eikä se velvoita mihinkään. Voit soittaa suoraan toimistoomme tai hyödyntää puhelinpalvelunumeroamme. Lakipuhelimemme tarjoaa asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa ja apua päivittäin kello 9–21 numerossa 0600 411 011. Palvelumaksu on 2,5 €/min + pvm. Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse.

Advoa lakipuhelin

ADVOA Asianajotoimisto palvelee asiakkaita Vantaalla

Asianajotoimistomme tarjoaa monipuoliset lakipalvelut jo yli 70 vuoden kokemuksella. Olemme joustava ja nopeasti reagoiva asianajotoimisto, jolta saat apua oikeudellisiin asioihin asiantuntevasti ja aina yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä. Asianajajan palvelumme ovat saatavilla Vantaan alueella asuville ja toimiville. Tulemme luoksesi sinulle sopivaan paikkaan tai vastaavasti voit saapua vierailemaan viihtyisälle toimistollemme Helsingin Herttoniemeen.