Luotettavat lakipalvelut Pääkaupunkiseudulla

Advoa asianajotoimiston asiakkaana saat ensiluokkaisen laadukasta lakipalvelua henkilökohtaisesti tarpeisiisi räätälöitynä. Lue lisää tarjoamistamme lakipalveluista ja käänny puoleemme, kun etsit asiansa osaavaa asianajotoimistoa Helsingin seudulla. Palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös Espoossa ja Vantaalla.
asianajotoimisto advoa

Asianajotoimiston palvelut

Asianajotoimistomme lakipalvelut on suunnattu yksityisasiakkaille sekä yrityksille Pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Olemme erikoistuneet erilaisiin siviilioikeutta koskeviin asioihin, kuten perhe- ja perintöoikeuteen sekä asunto- ja rakentamisriitoihin. Laaja-alainen osaamisemme ja asiantuntijuutemme kattaa lisäksi erilaiset rikosoikeudelliset tapaukset. Joustavana ja nopeasti reagoivana asianajotoimistona tarjoamme sinulle mahdollisuuden tapaamisiin viihtyisissä tiloissamme Helsingin Herttoniemessä tai siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

Laadukasta lakipalvelua yksityisille ja yrityksille

Asuminen

Turvaamme asumisesi onnistumisen riippumatta asumismuodosta. Selvitämme asunnon myyntiin, ostamiseen tai vuokraamiseen liittyvät oikeudelliset ongelmat. Asunto-osakeyhtiöiden ja osakkaiden välisten erimielisyyksien selvittäminen on jokapäiväistä työtämme. Asianajotoimistomme hoitaa asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitoja sekä osakkaiden ja taloyhtiöiden välisiä riitoja oikeudenkäynneissä. Rakentamiseen ja korjausrakentamiseen liittyvät riitatilanteet selviävät ammattitaitoisten asianajajiemme avulla.

Perhe- ja perintöoikeus

Helsingin asianajotoimistolla laadimme lainmukaiset avioehtosopimukset sekä testamentit. Olemme apunasi erilaisissa perhesuhteiden muutostilanteissa, jotka vaativat sopimuksia esimerkiksi omaisuuden jaosta, lasten huollosta tai tapaamisoikeudesta. Saat asianajotoimistoltamme lisäksi kokonaisvaltaiset palvelut kuolinpesän asioiden hoitamiseen aina perunkirjoituksesta perinnönjakoon asti. Toimimme pesänselvittäjänä sekä pesänjakajana ja avustamme myös perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä oikeudenkäynneissä.

Sopimus-, vahingonkorvaus- ja rikosoikeus

Laadimme tarvittavat sopimukset yksityishenkilöille sekä eri alojen pk-yrityksille. Korostamme aina sopimuksenteon järkevyyttä. Palvelemme erilaisissa henkilö- ja esinevahinkoihin liittyvissä toimeksiannoissa sekä vahinkoa kärsineiden että vahingon aiheuttajien puolesta. Selvitämme lisäksi vakuutussopimusten tulkinnasta syntyneitä riitatilanteita. Työskentelemme lisäksi rikoksesta epäillyn avustajana/puolustajana esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Toimimme myös rikoksista kärsineiden asianomistajien apuna oikeudenkäynneissä.

Yhtiö- ja konkurssioikeus

Hoidamme uusien yritysten perustamisen yhtiöoikeuden puitteissa. Saat meiltä kaikki yrityksen toiminnan kannalta olennaiset sopimukset ja avustamme lisäksi yrityksen luovuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme myös konkurssipesän pesänhoitoon liittyvissä asioissa. Toteutamme konkurssivalvontoja velallisten konkursseissa ja hoidamme erilaiset takaisinsaantivaatimukset.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme auttaa

Ota yhteyttä asianajotoimistoomme ja kerro tilanteestasi. Puhelimitse tapahtuva alustava neuvottelu on sinulle maksuton, eikä se velvoita mihinkään. Voit soittaa suoraan toimistoomme tai hyödyntää puhelinpalvelunumeroamme. Lakipuhelimemme tarjoaa asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa ja apua päivittäin kello 9–21 numerossa 0600 411 011. Palvelumaksu on 2,5 €/min + pvm. Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse.

Advoa lakipuhelin