Asianajotoimisto Espoo

Luotettava asianajotoimisto Espoossa

Rehellisen ja helposti lähestyttävän asianajajan apu on korvaamatonta arkaluonteisia oikeudellisia asioita käsitellessä. Kun tarvitset laadukasta lakipalvelua Espoossa, voit luottavaisin mielin kääntyä asianajotoimistomme puoleen. Advoa asianajotoimiston asiakkaana saat ensiluokkaista lakipalvelua yksilöllisiin tarpeisiisi. Käsittelemme asiantuntevalla otteella juuri sinun tilanteesi kaikkiin yksityiskohtiin perehtyen. Tutustu alta asianajotoimistomme palveluihin Espoossa ja käänny puoleemme heti, kun oikeudellinen apu tuntuu tarpeelliselta.
asianajotoimisto advoa

Kokeneet asianajajamme palvelevat Espoon alueella

Asianajotoimistomme tarjoaa monipuoliset oikeudelliset palvelut sekä yksityishenkilöille että yrityksille jo yli 70 vuoden kokemuksella. Lakipalvelumme ovat saatavilla kaikille Espoon seudulla asuville ja toimiville. Laaja-alainen osaamisemme kattaa kaikki yleisimmät toimeksiannot ja lisäksi asianajamme ovat erikoistuneet vaativienkin riitatilanteiden ja rikosasioiden käsittelyyn. Joustavana ja nopeasti reagoivana asianajotoimistona tulemme luoksesi Espoossa tai tarjoamme mahdollisuuden tavata viihtyisissä tiloissamme Helsingin Herttoniemessä.

Tutustu asianajotoimistomme lakipalveluihin

  • Siviilioikeutta koskevat asiat, kuten perhe- ja perintöoikeuteen liittyvät toimeksiannot
  • Asumista koskevat asiat, kuten asunto- ja rakentamisriitojen selvittäminen
  • Erilaiset rikosoikeudelliset tapaukset
  • Yrityksen perustamiseen sekä konkurssiin liittyvät asiat
  • Laillisten asiakirjojen laatiminen

Asumiseen liittyvät oikeudelliset asiat

Ilmenikö ongelmia asunnon myymiseen, ostamiseen tai vuokraamiseen liittyen? Syntyikö riitatilanne korjausrakentamisen yhteydessä? Erilaiset asumiseen ja rakentamiseen liittyvät erimielisyydet ovat yleisiä ja ratkeavat helpoiten oikeudellista apua hyödyntäen. Asianajotoimistomme selvittää myynti, osto- ja vuokrasopimusten oikeudelliset ongelmat sekä asunto-osakeyhtiöiden ja osakkaiden väliset erimielisyydet. Lisäksi asianajotoimistomme hoitaa asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitoja sekä osakkaiden ja taloyhtiöiden välisiä riitoja oikeudenkäynneissä. Myös rakentamiseen ja korjausrakentamiseen liittyvät riitatilanteet selviävät asianajajiemme ammattitaitoisella otteella.

Perhe- ja perintöoikeus

Kun tarvitset apua erilaisissa perhesuhteiden muutostilanteissa, asianajotoimistomme laatii lainmukaiset asiakirjat, avioehtosopimukset sekä testamentit. Käsittelemme sopimuksia esimerkiksi omaisuuden jakoon sekä lasten huoltoon tai tapaamisoikeuteen liittyen. Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset palvelut kuolinpesän asioiden hoitamiseen, perunkirjoitukseen ja perinnönjakoon. Asianajajamme toimivat pesänselvittäjänä sekä pesänjakajana ja avustavat herkkätuntoisimmissakin perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä oikeudenkäynneissä rehellisesti ja luotettavasti.

Sopimus-, vahingonkorvaus- ja rikosoikeuden tilanteet

Erilaisten laillisten sopimusten laatiminen ja käsittely kannattaa aina jättää asianajajan hoidettavaksi tai ainakin pyytää asianajajaa tarkistamaan sopimuksen sisällön. Tarjoamme sopimusoikeuteen liittyvää apua yksityishenkilöille sekä eri alojen yrityksille. Palvelemme myös henkilö- ja esinevahinkoihin liittyvissä tilanteissa sekä selvitämme vakuutussopimusten tulkinnasta syntyneitä riitatilanteita.

Asianajotoimistomme käsittelee myös rikosoikeudelliset toimeksiannot. Asianajajamme toimii paitsi rikoksista kärsineiden asianomistajien apuna, myös rikoksesta epäillyn avustajana tai puolustajana esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä.

Asiantuntevat palvelut yrityksille: yhtiö- ja konkurssioikeus

Saat meiltä kaikki yrityksen toimintaan liittyvät palvelut yhtiöoikeuden puitteissa: hoidamme uusien yritysten perustamisen sekä kaikki tarvittavat sopimukset ja avustamme lisäksi yrityksen luovuttamisessa. Myös konkurssipesän pesänhoitoon, konkurssivalvontaan ja takaisinsaantivaatimuksiin liittyvät oikeudelliset asiat hoituvat asianajotoimistomme puolesta.

Ota yhteyttä – olemme apunasi kaikkialla Espoossa

Ole rohkeasti yhteydessä asianajotoimistoomme ja kerro tilanteestasi. Puhelimessa käyty neuvottelu on aina ilmainen, eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Voit soittaa suoraan toimistoomme, olla yhteydessä sähköpostitse tai hyödyntää puhelinpalvelunumeroamme. Lakipuhelimemme tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista oikeudellista neuvontaa päivittäin kello 9–21 numerossa 0600 411 011. Palvelumaksu on 2,5 €/min + pvm.

Advoa lakipuhelin

Miksi valita asianajaja ADVOA Asianajotoimistolta?

Tärkein arvomme on tarjota asiakkaillemme luotettavaa, rehellistä ja yksilöllistä palvelua. Asianajajamme pyrkivät aina toimimaan nopeasti ja pitävät sinut ajan tasalla asian etenemisestä. Asiakkaanamme voit luottaa, että saat rinnallesi asianajajan, joka toimii mutkattomasti ja avoimesti toimeksiannon vakavuudesta tai laajuudesta riippumatta. Asianajajamme kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Advoan asianajajat palvelevat yksityisasiakkaita ja yrityksiä Espoossa.