Asianajotoimisto Helsinki

Luotettavat asianajajan palvelut Helsingissä

Advoa asianajotoimiston asiakkaana saat ensiluokkaisen laadukasta lakipalvelua henkilökohtaisesti tarpeisiisi räätälöitynä. Tutustu lakipalveluihimme ja käänny huoletta puoleemme, kun etsit asiansa osaavaa asianajajaa Helsingin seudulla.

asianajotoimisto advoa

Asianajotoimisto Helsingissä

Asianajotoimistomme lakipalvelut ovat suunnattu yksityisasiakkaille sekä pk-yrityksille Helsingin alueella. Olemme erikoistuneet erilaisiin siviilioikeutta koskeviin asioihin, kuten perhe- ja perintöoikeuteen sekä asunto- ja rakentamisriitoihin. Laaja-alainen osaamisemme ja asiantuntijuutemme kattaa lisäksi erilaiset rikosoikeudelliset tapaukset. Joustavana ja nopeasti reagoivana asianajotoimistona tarjoamme sinulle mahdollisuuden tapaamisiin viihtyisissä tiloissamme Helsingin Herttoniemessä tai siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

Laadukasta lakipalvelua yksityishenkilöille ja yrityksille

Asuminen

Turvaamme asumisesi onnistumisen riippumatta asumismuodosta. Asianajamme selvittävät asunnon myyntiin, ostamiseen tai vuokraamiseen liittyvät oikeudelliset ongelmat. Asunto-osakeyhtiöiden ja osakkaiden välisten erimielisyyksien selvittäminen on jokapäiväistä työtämme. Asianajotoimistomme hoitaa asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitoja sekä osakkaiden ja taloyhtiöiden välisiä riitoja oikeudenkäynneissä. Myös rakentamiseen ja korjausrakentamiseen liittyvät riitatilanteet selviävät ammattitaitoisten asianajajiemme avulla.

Perhe- ja perintöoikeus

Asianajotoimistoltamme saat lainmukaiset avioehtosopimukset sekä testamentit. Asianajamme laativat asiakirjat huolellisesti ja ovat apunasi herkkäluontoisissa perheisiin liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Saat meiltä luotettavan asianajajan rinnallesi erilaisissa perhesuhteiden muutostilanteissa, jotka vaativat sopimuksia esimerkiksi omaisuuden jaosta, lasten huollosta tai tapaamisoikeudesta. Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut kuolinpesän asioiden hoitamiseen aina perunkirjoituksesta perinnönjakoon asti. Toimimme pesänselvittäjänä sekä pesänjakajana ja avustamme myös perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä oikeudenkäynneissä.

Sopimus-, vahingonkorvaus- ja rikosoikeus

Asianajotoimistomme laatii kaikki tarvittavat sopimukset yksityishenkilöille sekä eri alojen pk-yrityksille. Korostamme aina sopimuksenteon järkevyyttä ja autamme asiakasta ymmärtämään sopimuksen kaikki yksityiskohdat. Palvelemme erilaisissa henkilö- ja esinevahinkoihin liittyvissä toimeksiannoissa sekä vahinkoa kärsineiden että vahingon aiheuttajien puolesta. Selvitämme lisäksi vakuutussopimusten tulkinnasta syntyneitä riitatilanteita. Työskentelemme lisäksi rikoksesta epäillyn avustajana tai puolustajana esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Toimimme myös rikoksista kärsineiden asianomistajien apuna oikeudenkäynneissä.

Yhtiö- ja konkurssioikeus

Kun mietit yritystoiminnan aloittamista, saat meiltä avuksesi asianajajan, joka hoitaa yrityksen perustamisen yhtiöoikeuden puitteissa. Saat meiltä kaikki laillisen yrityksen toiminnan kannalta olennaiset sopimukset ja avustamme lisäksi yrityksen luovuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme myös konkurssipesän pesänhoitoon liittyvissä asioissa. Toteutamme konkurssivalvontoja velallisten konkursseissa ja hoidamme erilaiset takaisinsaantivaatimukset.

Ota yhteyttä, kun tarvitset asianajajaa Helsingissä

Kun tarvitse asianajotoimiston palveluita Helsingin alueella, ota yhteyttä meihin ja kerro tilanteestasi. Puhelimitse tapahtuva alustava neuvottelu on sinulle maksuton, eikä se velvoita mihinkään. Voit soittaa suoraan toimistoomme, lähettää meille sähköpostia tai hyödyntää puhelinpalvelunumeroamme, joka tarjoaa asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa ja apua päivittäin kello 9–21 numerossa 0600 411 011. Palvelumaksu on 2,5 €/min + pvm.

Advoa lakipuhelin

ADVOA Asianajotoimisto – Suomen Asianajajaliiton jäsen

Helsingissä sijaitseva asianajotoimistomme palvelee yli 70 vuoden kokemuksella sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita. Oli tilanne mikä hyvänsä, voit kääntyä asianajajiemme puoleen heti, kun koet tarvitsevasi oikeudellista apua. Asianajan puoleen kannattaa kääntyä ajoissa, jotta asia saadaan alusta asti selvitettyä lailliset yksityiskohdat huomioiden. Tämä on tärkeää, jotta voidaan välttyä prosessin pitkittymiseltä ja uusien erimielisyyksien syntymiseltä.

Kokeneet ja ammattitaitoiset asianajajamme varmistavat asiasi ensiluokkaisen hoitamisen alusta loppuun asti. Asiakkaanamme saat aina rehellistä, nopeaa ja henkilökohtaista palvelua asianajajiltamme. Asianajajamme kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon, joten voit luottaa ammattitaitoomme.